Късметлия от Габрово получи лек автомобил от «Втори ТОТО шанс» – DARIK News


Лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен в играта «Втори ТОТО шанс» на Български спортен тотализатор, от днес ще управлява Христо Василев от Габрово. Ключът на голямата награда беше връчен на късметлията от Ангел Колев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – Велико Търново. Тържественото събитие беше шестото за 2013 година. Христо Василев […]

Лек автомобил Opel Astra Classic III, спечелен в играта «Втори ТОТО шанс» на Български спортен тотализатор, от днес ще управлява Христо Василев от Габрово. Ключът на голямата награда беше връчен на късметлията от Ангел Колев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – Велико Търново. Тържественото събитие беше шестото за 2013 година.

Христо Василев спечели голямата награда във «Втори ТОТО шанс» в 4-я тираж на СПОРТ ТОТО, проведен на 13 януари 2013 г. Фишът, с който той е участвал в играта 6/49, е с 3 комбинации на стойност 2.10 лева.

 «От началото на играта «Втори ТОТО шанс» през август 2002 г. са спечелени общо 548 леки автомобила. За РД Велико Търново това е 31-ят автомобил, а само за град Габрово – 9-ят», коментира Ангел Колев, директор на Районна дирекция на Български спортен тотализатор – Велико Търново.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай