VIP Brother 2016 вкара 9 звезди в лудницата


Големият брат през цялото време предупреждава Съквартирантите, че този сезон играта загрубява, също така ги съветва да не вярват на всичко което видят и чуят, но явно неговите съвети останаха неразбрани и тази вечер за 9 Съквартиранти кокетната, бонбонена Къща беше сменена с ужасяваща лудница за неопределен период от време. Big Brother съобщи, че на […]

Големият брат през цялото време предупреждава Съквартирантите, че този сезон играта загрубява, също така ги съветва да не вярват на всичко което видят и чуят, но явно неговите съвети останаха неразбрани и тази вечер за 9 Съквартиранти кокетната, бонбонена Къща беше сменена с ужасяваща лудница за неопределен период от време.

Big Brother съобщи, че на днешните елиминации три звезди ще се сбогуват с VIP Къщата и точно така стана – Миглена, Лили и Торнев събраха по-малко харесвания във фейсбук от Жана и действително се разделиха с луксозната Къща, но само за да се озоват на друго място.

В мрачната, студена и страшна лудница, тримата се опитаха да запазят самообладание и бързо да се ориентират в обстановката, но дали действително го направиха, предстои да разберем.

Вижте тайната мисия на Емануела и Борислав в нашата галерия.

След като представи пред Съквартирантите напускането на Лили, Миглена и Торнев като елиминация, Големият брат разкри поредната изненада пред Съквартирантите. Той показа цялата истина за тайната мисия на Емануела и Борислав, както и разсъжденията на останалите по темата „влюбена двойка ли са двамата или не”.

Според Деси, Глория, Ирина, Лара, Ути и Вальо връзката на Емануела и Боби е фарс, а Big Brother взе категорично решение да накаже само тези, които са се усъмнили и са търсили докрай отговорите на въпроси, които не им влизат в работата.

Така в лудницата на Big Brother вече има 9 обитатели, а как ще протече първата им нощ в нея и с какви неволи ще се сблъскат, ще разберем още този понеделник от 20.00 часа по NOVA, когато и Железният Майк Тайсън ще прекрачи прага на най-известната Къща в България.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай