Sweet 16 напуснаха „Х фактор“


Момичетата от Sweet 16 – Гери-Никол, Мишел и Христина, са поредните участници, отпаднали от музикалното предаване „Х фактор“ (X Factor) по Нова ТВ. Вотът на зрителите определи те да се явят на елиминации с братята Пламен и Иво Добреви. Първи на сцената се явиха момчетата, които изпяха Use Somebody на „Кингс ъф леон“. След тях […]

Момичетата от Sweet 16 – Гери-Никол, Мишел и Христина, са поредните участници, отпаднали от музикалното предаване „Х фактор“ (X Factor) по Нова ТВ.

Вотът на зрителите определи те да се явят на елиминации с братята Пламен и Иво Добреви.

Първи на сцената се явиха момчетата, които изпяха Use Somebody на „Кингс ъф леон“.

След тях момичетата изпълниха Diamonds на Риана.

При гладуването на журито братята поведоха с два гласа (на Саня Армутлиева и Любо Киров), докато Мария Илиева гласува за Sweet 16. Най-трудно бе на ментора на двете групи Велизар Соколов-Заки. Той отказа да вземе крайното решение кой да си отиде, затова даде глас за момичетата и така отговорността за избора падна отново на зрителите. След проверка на зрителския вот се оказа, че Пламен и Иво са получили повече гласове.

Специален гост на шоуто беше Михаела Филева.

Гледайте и още любопитни видеа в канала на шоуто във Vbox7.com, а целите епизоди на „Х Фактор“ можете да видите и в NovaPlay.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай