Skype праща съобщения до грешни потребители


Мария Генчева | юли 17, 2012 | Коментари 0 Бъг в програмата за комуникация Skype води до изпращане на лични съобщения на други потребители, за които те не са били предназначени, съобщава Би Би Си. Проблемът бе забелязан от потребители преди няколко дни и от компанията признаха, че съществува такава грешка. В интернет форумите шокирани […]

Бъг в програмата за комуникация Skype води до изпращане на лични съобщения на други , за които те не са били предназначени, съобщава Би Би Си.

Проблемът бе забелязан от потребители преди няколко дни и от компанията признаха, че съществува такава грешка. В интернет форумите шокирани потребители се оплакват как съобщения, предназначени за определен техен контакт, са били автоматично копирани и изпращани на други хора без знанието на автора им. Skype призна, че такова нещо може да се случи в редки случаи и се работи за отстраняването на проблема.

Предполага се, че въпросният бъг е част от ъпдейт за Skype, пуснат през юни, и не съществува в по-старите версии. Очаква се до няколко дни да бъде пусната нова, изчистена версия.  Някои потребители обаче вече се зарекоха да не използват повече системата, тъй като може сериозно да им навреди и да предизвика нежелано изтичане на информация.

Публикувано в : Бизнес новиниИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай