Range Rover изкара бейби автомобил – Блиц


Ако искате да имате Land Rover, но поради някаква причина компактният Evoque е прекалено голям за вас, то май нямате много късмет. Британският студент по дизайн Джошуа Пикшън представя своята идея за нов модел на Range Rover, който да бъде позициониран под Evoque. Засега името е скромното, но и достатъчно ясно Coupe Concept, съобщава rs-auto.bg. […]


Ако искате да имате Land Rover, но поради някаква причина компактният Evoque е прекалено голям за вас, то май нямате много късмет. Британският студент по дизайн Джошуа Пикшън представя своята идея за нов модел на Range Rover, който да бъде позициониран под Evoque. Засега името е скромното, но и достатъчно ясно Coupe Concept, съобщава rs-auto.bg.

Описанието към проекта пък е следното: „Идеята е да предизвикаме разбиранията за Range Rover и да създадем компактно градско купе.”

Пикшън си представя концептуалния Range Rover Coupe като суперкомпактен кросоувър за двама – горе-долу със същата височина като Evoque, но с доста по-ниска линия на покрива. Освен това каросерията също е по-къса.

Оставяме на вас да разгледате графиките на модела и да споделите дали и вие си представяте по подобен начин евентуален още по-компактен Range Rover.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай