McLaren и Honda с общ автомобил? Ще се конкурира с Porsche 911 – Автоновини и изложения


Неотдавна бе потвърдено, че японците от Honda ще снабдяват с двигатели отбора на McLaren във Формула 1 от 2015 година. В резултат в интернет се появиха интересни спекулации, че двете марки може да си партнират и за направата на шосеен автомобил, който да се конкурира с Porsche 911. Действително има някои шансове британците от McLaren […]

Неотдавна бе потвърдено, че японците от Honda ще снабдяват с двигатели отбора на McLaren във Формула 1 от 2015 година. В резултат в интернет се появиха интересни спекулации, че двете марки може да си партнират и за направата на шосеен автомобил, който да се конкурира с Porsche 911.

Действително има някои шансове британците от McLaren да заложат на двигател от Honda за следващия си модел, имайки предвид факта, че японската компания ще осигурява агрегати за отбора на McLaren. Нека припомним – докато Mercedes-Benz имаше мажоритарен дял в McLaren, се появи красивият SLR.

Първоначално имаше предположения, че най-достъпният модел в гамата на McLaren ще разполага с агрегата (макар и с малко намалена мощност) от MP4-12C, но защо да не получи двигател от Honda?


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай