Kia Optima е Автомобил на годината Наградата е от сп. Road&Travel – Автоновини и изложения


Kia Motors Америка (КМА) с гордост обяви, че списание Road&Travel определи новата Kia Optima за Международен автомобил на годината по време на северноамериканското автомобилно изложение в Детройт (NAIAS) тази година. Напълно рестилизиран с удивителен дизайн в комбинация от модерни технологии и атрактивна цена, моделът се превърна в бестселър на Kia за 2012 г. „Развълнувани сме […]

Kia Motors Америка (КМА) с гордост обяви, че списание Road&Travel определи новата Kia Optima за Международен автомобил на годината по време на северноамериканското автомобилно изложение в Детройт (NAIAS) тази година. Напълно рестилизиран с удивителен дизайн в комбинация от модерни технологии и атрактивна цена, моделът се превърна в бестселър на Kia за 2012 г.

„Развълнувани сме от високото отличие, което получи Optima от списание Road&Travel,” каза г-н Спрейг, изпълнителен вицепрезидент маркетинг и комуникации в Kia Америка. „С перфектна комбинация от дизайн, технически характеристики, комфорт и технологии моделът продължава да привлича все повече нови клиенти. И всичко това на цена без конкуренция в сегмента на компактните лимузини.”

Списание Road&Travel предоставя 10 ICOTY награди на нови автомобили с отличителни параметри и/или впечатляващи подобрения. Наградите се базират на емоционалната връзка между клиента и автомобила. Победителите се избират от жури на ICOTY, което се състои от национални представители на медии като MSN Autos, Car and Driver и Consumer Guide® Automotive.

„Kia Optima оглави тазгодишната класация като най-емоционалния сред всички номинирани автомобили,” каза Courtney Caldwell, главен редактор на Списание Road&Travel. „Функционалният и същевременно лъскав дизайн, както и използваните модерни технологии импонират на потребителския лайфстайл; качества, които винаги търсим в претендентите за ICOTY наградите.”

Престижната награда е част от поредицата отличията за Optima – 2012 „Best New Car Value“ от Kiplinger’s Personal Finance, „Sedan of the Year“ от Autobytel.com, „Top Drives for 2012“ от Boston Globe и „Best Buy“ от Consumers Digest.


автомобил – Google News

Коментирай