Google прегря от поръчки за Nexus 7


Мария Генчева | юли 24, 2012 | Коментари 0 Първият таблет на Google – 7-инчовият Nexus 7,  стана хит сред потребителите и предизвика вълна от поръчки, която компанията не може да смогне да изпълни, съобщи Си Ен Ен. Таблетът, който бе представен през юни и доставките му започнаха този месец, в момента е практически неоткриваем. […]

Първият на Google – 7-инчовият Nexus 7,  стана хит сред потребителите и предизвика вълна от поръчки, която компанията не може да смогне да изпълни, съобщи Си Ен Ен.

Таблетът, който бе представен през юни и доставките му започнаха този месец, в момента е практически неоткриваем. Миналата седмица Google пусна съобщение на сайта си, че доставките на 16-гигабайтовата версия на таблета ще се забавят с две седмици. Сега има нова промяна – в електронния магазин на компанията вече изобщо не се приемат поръчки за 16-гигабайтовия Nexus 7, който се продава за 249 долара. Желаещите да купят таблета са поканени да се регистрират и да получат имейл, когато поръчките се възобновят.

Таблетът е изчерпан и в партньорите на компанията, които го продават  – GameStop, Kmart, Sam’s Club, Office Depot, Staples, B&H, Best Buy в САЩ и Канада, както и в Tesco във Великобритания. Единственото място, където има вероятност да се намерят останали бройки, е в оказиона eBay. Все още могат да се намерят наличности от 8-гигабайтовата версия, която се продава за 199 долара.

Публикувано в : Без категорияБизнес новиниИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай