Big Brother се извини на Валери Божинов


Екипът на предаването Big Brother поднася извиненията си на футболиста Валери Божинов и на всички, почувствали се засегнати от думите на Кристиян. Това заяви в ефира на Нова водещият на „Big Brother: 100% натурален” Ники Кънчев във връзка с изявлението във визитката на 21-годишния Кристиян Стойков за сексуалните му отношения, които предизвикаха широк отзвук в […]

Екипът на предаването Big Brother поднася извиненията си на футболиста Валери Божинов и на всички, почувствали се засегнати от думите на Кристиян.

Това заяви в ефира на Нова водещият на „Big Brother: 100% натурален” Ники Кънчев във връзка с изявлението във визитката на 21-годишния Кристиян Стойков за сексуалните му отношения, които предизвикаха широк отзвук в медиите, форумите и социалните мрежи.

С екипа на Big Brother се свързаха близки до Валери Божинов, които опровергаха твърдението на Кристиян

и изразиха възмущението на футболиста от думите на модела, като поясниха, че ще потърсят съдебна отговорност на Кристиян.

Екипът на предаването напомня, че всеки от участниците изразява неговото лично мнение и позиция, а функцията на телевизията е да представя точно това – без изменение и без да става съдник на тяхната истинност.

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на „Биг брадър“ във „Фейсбук“. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com, a пълните епизоди след излъчването им може да гледате в Nova Play.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай