74 задържани след акции в три града у нас


74 души са били задържани при специализирани полицейски акции в София, Бургас и Пазарджик, информират от пресцентърa на МВР, цитирани от Нова ТВ. От тях едно лице е било задържано, защото е било обявено за издирване. Други 21 са задържани за извършване на различни престъпления, а 19 са криминално проявени лица. 12 на брой са […]

74 души са били задържани при специализирани полицейски акции в София, Бургас и Пазарджик, информират от пресцентърa на МВР, цитирани от Нова ТВ.

От тях едно лице е било задържано, защото е било обявено за издирване.

Други 21 са задържани за извършване на различни престъпления, а 19 са криминално проявени лица.

12 на брой са хората, задържани без документи за самоличност и 11 заради други престъпления. От полицията са съставили 64 акта и 57 предупредителни протокола.

В същото време

от МВР съобщават, че са разкрили извършителите на 98 криминални престъпления на територията на страната.

Става въпрос за грабежи и кражби, станали в различни градове – София, Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, Стара Загора и Шумен.

За издирване през изминалото денонощие в автоматизираната информационна система „Издирвателна дейност” са въведени нови 56 души и са снети от отчет 85 души.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай