4,5 кг наркотик в сръбски автомобил откриха на ГКПП Гюешево – News.bg


Сигнали за купуване на гласове и рекет получи предизборният щаб на „Коалиция за България“ в Бургас от общинската организация на БСП в Малко Търново, съобщиха от политическата сила, предаде БТА. От няколко дни представители на ГЕРБ обикалят ромската махала и раздават хранителни продукти, алармират социалисти в пограничния град. В същото време граждани, пътуващи между България […]

Сигнали за купуване на гласове и рекет получи предизборният щаб на „Коалиция за България“ в Бургас от общинската организация на БСП в Малко Търново, съобщиха от политическата сила, предаде БТА.

От няколко дни представители на ГЕРБ обикалят ромската махала и раздават хранителни продукти, алармират социалисти в пограничния град.

В същото време граждани, пътуващи между България и Турция през граничен пункт Малко
Търново, сигнализират за неправомерно събирани такси от страна на митническите служители, каквито е нямало във времето преди  предизборната кампания.

Предизборният щаб на „Коалиция за България“ ще направи  проверка на случващото се в Малко Търново и ще сезира  компетентните органи при наличие на престъпление.

По-късно областният лидер на ГЕРБ в Бургас и кандидат за народен представител Димитър Бойчев опроверга разпространената от „Коалиция за България“ информация за купуване на гласове в Малко Търново.

Очевидно представителите на БСП в Бургаски регион от сега си търсят оправдание за предстоящия им, пореден изборен провал в областта„, каза Бойчев.

На водачите в листата на БСП в Бургас им подарихме пътни карти на областта, тъй като хората не са местни и не познават района. Нека ги отворят, да отидат до пограничния град и сами да се уверят, че по време на най-светлите християнски празници тиражираха до медиите една лъжа„, добави още Бойчев.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай