30-годишните отслабват най-добре


Още по темата Оризът е полезен за здравето и за диетата17.04.2014 Отслабването не зависи от големината на порциите04.04.2014 Идеалната възраст за жените, на която да започнат диета, е 32 години, а за мъжете – 31, показа британско изследване, цитирано от в. „Дейли мейл„. Началото на третото десетилетие е най-подходящо за отслабване, защото навършването на 30 […]

Още по темата

  • Оризът е полезен за здравето и за диетата
    17.04.2014

  • Отслабването не зависи от големината на порциите
    04.04.2014

Идеалната възраст за жените, на която да започнат диета, е 32 години, а за мъжете – 31, показа британско изследване, цитирано от в. „Дейли мейл„.

Началото на третото десетилетие е най-подходящо за отслабване, защото навършването на 30 години е преломен момент.

Преди това е трудно да се спазват диети, тъй като хората излизат повече, а когато навъртят повече години, вече не се интересуват толкова как изглеждат.

Изводите са направени от анкета сред 1000 отслабващи, поръчана от компанията за хранителни добавки „Форца“.

Повече от една трета от жените (37 процента) са отговорили, че най-добрата възраст за отслабване е от 30 до 35 години, като за идеална била посочена 32.

Друг фактор, който прави тази възраст толкова подходяща за дамите да променят фигурата си е, че вече са родили. За жените семейният живот също помага при диетите, защото по-малко излизат и не препиват и преяждат толкова, както когато ходят по купони.

Мъжете са посочили същия период като най-подходящ за отслабване, но с оптимална възраст 31 години. Причината за това е, че 30-годишнината кара силния пол повече да се замисли.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай