1108 делегати на националния форум на ГЕРБ


Още по темата Томислав Дончев не иска да е зам.-председател на ГЕРБПреди 1 час Борисов: ГЕРБ водят с 3-4 %Преди 1 ден Депутатът Александър Ненков откри Третото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ. На събранието ще бъдат гласувани промени в устава на партията и ще бъдат избрани ръководни органи на ГЕРБ. На събитието […]

Още по темата

  • Томислав Дончев не иска да е зам.-председател на ГЕРБ
    Преди 1 час

  • Борисов: ГЕРБ водят с 3-4 %
    Преди 1 ден

Депутатът Александър Ненков откри Третото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ПП ГЕРБ.

На събранието ще бъдат гласувани промени в устава на партията и ще бъдат избрани ръководни органи на ГЕРБ.

На събитието присъстват над 250 гости от България и чужбина и около 1108 делегати от цялата страна. В началото на форума на делегатите бе представен видео материал за постигнатото от партията след последните парламентарни избори.

Сред официални лица са председателят на Европейската народна партия Джоузеф Дол, председателят на Християндемократическо движение Ян Фигел, евродепутатът от групата на ЕНП и член на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи Аугустин Диаз Де Мера, председателят на Европейския съюз на сеньорите Ан Херманс, председателят на младежката организация на ЕНП Константинос Киранакис и председателят на Европейските студенти демократи Ева Мажевски и други.

Видео обръщение пред делегатите ще направят председателят на френската делегация в Групата на ЕНП в ЕП Жан Пиер Оди, председателят на парламентарната група на Испанската народна партия Алфонсо Алонсо и председателят на Християн-демократическия съюз, Литва Андриус Кубилиус.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай