„Фейсбук“ забрани на служителите си iPhone


Мария Генчева | авг 24, 2012 | Коментари 0 Компанията „Фейсбук“ е забранила на служителите си да използват телефони iPhone, когато са на работа, и им е наредила да ползват само устройства, работещи с платформата Android на Google, съобщава в. „Лос Анджелис таймс“. Причината е, че в момента „Фейсбук“ разработва подобрение на мобилното си приложение […]

Компанията „Фейсбук“ е забранила на служителите си да използват телефони , когато са на работа, и им е наредила да ползват само устройства, работещи с платформата Android на Google, съобщава в. „Лос Анджелис таймс“.

Причината е, че в момента „“ разработва подобрение на мобилното си приложение за тази платформа. За да бъдат разработката и тестовете му по-успешни, компанията е принудила всичките си служители да използват само тази платформа, за да я опознаят по-добре.

От „Фейсбук“ признават, че има такава практика и дори предупреждават служителите си, че това ще се случва и друг път. Така например, когато започне да се работи по приложение за iPhone, служителите ще бъдат помолени да използват известно време само продуктите на Apple.

Публикувано в : Бизнес новиниИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай