„Гугъл“ пуска 1 Gb интернет


Мария Генчева | юли 28, 2012 | Коментари 0 Интернет гигантът „Гугъл“ представи поредната си революционна технология – интернет със скорост 1 гигабит в секунда, съобщи в. „Дейли мейл“. Това е най-бързата интернет връзка в света. Първите, които ще се възползват от летящата връзка, са жителите на Канзас, щата Мисури. Инсталацията на необходимите системи ще […]

гигантът „“ представи поредната си революционна технология – интернет със скорост 1 гигабит в секунда, съобщи в. „Дейли мейл“. Това е най-бързата интернет връзка в света.

Първите, които ще се възползват от летящата връзка, са жителите на Канзас, щата Мисури. Инсталацията на необходимите системи ще започне през септември, а по-нататък и в други американски градове.

Бързата връзка ще позволи на потребителите да гледат едновременно телевизия по интернет, да гледат видеоклипове в Youtube, да записват предавания и да теглят филми за няколко секунди. Удоволствието ще струва 120 долара на месец, като в пакета е включена телевизия, интернет със скорост 1 гигабит и 1 терабайт сървърно място за съхранение на информация. Само интернет пък се предлага за 70 долара. Инсталационната такса е 300 долара.

Публикувано в : Без категорияИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай