Щастливец от село Галата получи луксозен лек автомобил от играта … – Sliven.NET новини


25 февруари 2013 09:16, Людмила Калъпчиева (Туида Нюз) Излъчване: Туида Нюз преди 2 часа, брой четения: 22 Това е първият автомобил, връчен в плевенското село Луксозен лек автомобил Opel Insignia, спечелен в играта «Втори ТОТО шанс» на Български спортен тотализатор, вече е собственост на Янко Ивов от село Галата, област Ловеч. Щастливецът получи ключовете на […]

25 февруари 2013 09:16, Людмила Калъпчиева (Туида Нюз)

Излъчване: Туида Нюз преди 2 часа, брой четения: 22

Щастливец от село Галата получи луксозен лек автомобил от играта «ВТОРИ ТОТО ШАНС»

Това е първият автомобил, връчен в плевенското село

Луксозен лек автомобил Opel Insignia, спечелен в играта «Втори ТОТО шанс» на Български спортен тотализатор, вече е собственост на Янко Ивов от село Галата, област Ловеч. Щастливецът получи ключовете на автомобила от директора на Районна дирекция на БСТ – гр. Плевен, г-н Христо Лилов.

Голямата награда беше спечелена от г-н Ивов в 6-ия тираж на СПОРТ ТОТО, който се проведе на 20 януари тази година, с фиш с 4 комбинации и 3 позиции за Тото Джокер на стойност 4.90 лева.

От началото на играта Втори ТОТО шанс, през август 2002 г., в РД Плевен са спечелени 27 леки автомобила. За село Галата това е първата награда.

«Щастлив съм, че голямата награда в 6-и тираж се падна в нашата дирекция», коментира Христо Лилов, след като връчи ключовете на късметлията. «Искам да поздравя всички жители на Галата и да им пожелая късмет в игрите на тотализатора», добави Лилов.

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.

comments powered by


автомобил – Google News

Коментирай