Чужденка отвлича децата от българския си съпруг в „Съдби на кръстопът“


Тази вечер, 9-и  май, от 20:00 часа по Нова телевизия, документалното риалити

Тази вечер, 9-и  май, от 20:00 часа по Нова телевизия, документалното риалити ще разкаже една разтърсваща история. Тя е свързана с  мъж от Радомир, който не е виждал своите деца от цели три години. Бившата му съпруга, която е чуждестранна гражданка, изчезва внезапно след развода им – заедно с двете им деца.  

Отчаяният мъж ги търси безуспешно, докато един ден открива снимка във „Фейсбук“, на която вижда малката си дъщеричка. Янко тръгва по следите на бившата си съпруга с единствената цел да поговори с нея и да я убеди, че трябва да спре да крие децата от собствения им баща.

Когато най-сетне – след три години, мъжът успява да разговаря с нея, ситуацията се влошава. Тя е започнала нов живот със съмнителен тип и въобще не иска да чуе за Янко и неговите молби. Когато той продължава да упорства и да търси контакт с децата си, младата жена взима решение да избяга със сина и с дъщеря им зад граница. Това е най-сериозният удар за Янко.

Ще успее ли той да спре бившата си съпруга, преди да е загубил децата си завинаги? Как животът му ще се преобърне само за минути и на какво сме способни, когато нямаме избор? Това ще разберем в следващия епизод на „Съдби на кръстопът“ тази вечер, 9-и май от 20:00 ч. по Нова телевизия.


VESTI.bg

Коментирай