Части от краден автомобил „BMW Х 5” са открити във Враца – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ Части от краден автомобил „BMW Х 5” са открити във Враца 27 март 2013 | 09:53 | Агенция „Фокус“ Начало / Полиция Враца. Части от краден автомобил „BMW Х 5” са открити във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Снощи в 19.25 часа на бензиностанция „Лукойл” във Враца, […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

Части от краден автомобил „BMW Х 5” са открити във Враца

27 март 2013 | 09:53 | Агенция „Фокус“

Начало / Полиция

Враца. Части от краден автомобил „BMW Х 5” са открити във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Снощи в 19.25 часа на бензиностанция „Лукойл” във Враца, бул. „В.Кънчов”, служители на Районно управление „Полиция”-Враца са извършили претърсване на два товарни автомобила – „Пежо Боксер” и „Форд Транзит”, за които е получен сигнал, че претоварват вещи и предмети. Установени са лицата: Б.П. на 31 години от Враца, криминално проявен за палеж и осъждан за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол над 1,2 промила; К.Г. на 39 години от Враца, криминално проявен за кражба на части и вещи от МПС и ПЗО; Г.П. на 27 години от Сливен; И.Р. на 29 години от Сливен. Четирите лица и автомобилите са приведени в РУ „Полиция”-Враца, където при последвало претърсване в двата товарни автомобила са намерени и иззети части и вещи от МПС: заден капак за лек автомобил „БМВ Х 5”; пет скоростни кутии със заличени серийни номера и премахнати стикери; задна броня за лек автомобил „БМВ Х 5”; стоп за лек автомобил „БМВ Х 5”; допълнителен заден капак за лек автомобил „БМВ Х 5” със заличен (замазан с боя сериен номер); допълнителен заден капак за лек автомобил „БМВ Х 5”; задна дясна четвърт за лек автомобил „БМВ Х 5”, заден капак комплект със стъкло с емблемата на БМВ Х 5.
След справка е установено, че автомобила „BMW Х 5” чийто идентификационни номера са на намерените части и детайли, е обявен за издирване на 06 февруари 2012 г. след като е бил откраднат. Лицата са задържани за срок от 24 часа. Образувано е дознание.

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай