Хилда към Криско: „Направи чудо в това шоу! Ти пропя!“


„Направи чудото в това шоу! Ти пропя!“, възкликна Хилда след екзотично парче Aicha в изпълнение на Криско като Cheb Khaled. Музикантът, който разби всички клишета за рапърите, получи и похвала от Магърдич Халваджиян, който добави акцент на добре свършената актьорска работа. Алфредо Торес дойде специално да оцени танцовите умения на Джуджи, демонстрирайки умения не само […]

„Направи чудото в това шоу! Ти пропя!“, възкликна Хилда след екзотично парче Aicha в изпълнение на Криско като Cheb Khaled. Музикантът, който разби всички клишета за рапърите, получи и похвала от Магърдич Халваджиян, който добави акцент на добре свършената актьорска работа.

Алфредо Торес дойде специално да оцени танцовите умения на Джуджи, демонстрирайки умения не само в ламбадата, но и в келтските танци. „Имаш огромен напредък“, бяха думите на Хилда, последвана от единодушно съгласие на мъжката част в журито.

Жана Бергендорф пък направи истински скок в шоуто с образа на Стивън Тейлър, показвайки, че рок музиката е в кръвта ѝ.

След приповдигнатото настроение в журито се прокраднаха и първите противоречия.

След изпълнението на Маца гостуващият член на журито – Иво Танев, я обяви за същинска сестра на Кейти Пери, което ѝ донесе и прякора „Маца Пери“.

„Пя фалшиво и не беше усвоила движенията на Кейти Пери“, беше последвалият коментар на Фънки, който отправи първата истинска критика от началото на сезона.

Излизането на Филип Аврамов-Фицата предизвика спорове между журито, противопоставяйки комплиментите на Хилда срещу коментара на Фънки – „Мисля, че днес не ви е ден“.

Азик и образът на Георги Христов не оставиха нито един член от журито безразличен, предизвиквайки нова вълна от противоречия.

Истински фурор предизвика излизането на Ненчо Балабанов, който не само събра съчки на сцената в ролята на Икебаната, но и успя да усмихне Фънки.

„Любимото ми изпълнение! Разбира се, че искам той да е победител!“ категоричен беше самият Деян Неделчев, който подари новия си албум на българския актьор и поздрави публиката с част от новото си парче – „Гуменото пате“. 

Още в началото на вечерта за доброто настроение на зрители и публика се погрижиха водещите на предаването Рачков и Зуека, които се превъплътиха в руската група ТАТУ. Двамата изпълниха един от хитовете на провокативните момичета – „Нас не догонят“.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай