Хванаха сириец и йорданец с краден автомобил на границата – 24 часа


Краденият „Крайслер“ Снимка Гранична полиция Вчера на ГКПП – Лесово пристигнал за излизане от страната лек автомобил „Крайслер“ с румънски регистрационен номер, съобщиха от Гранична полиция. Колата била управлявана от йорданския гражданин К. А. (49 г.), притежаващ разрешение за пребиваване в Румъния. С него пътувал сирийския гражданин М. Ч. (69 г.). Той също имал разрешение за […]

Краденият „Крайслер“ Снимка Гранична полиция

Вчера на ГКПП – Лесово пристигнал за излизане от страната лек автомобил „Крайслер“ с румънски регистрационен номер, съобщиха от Гранична полиция.

Колата била управлявана от йорданския гражданин К. А. (49 г.), притежаващ разрешение за пребиваване в Румъния. С него пътувал сирийския гражданин М. Ч. (69 г.). Той също имал разрешение за пребиваване в Румъния и се представил за собственик на автомобила. При извършване на проверката граничните полицаи се усъмнили в талона на превозното средство. Мъжете и автомобилът са селектирани за контрол на втора линия. Извършена е експертна справка, която потвърдила, че регистрационният талон е фалшив.

В автомобила са открити още два талона, които са оригинални – на автомобили „Мерцедес“ и „Фолксваген пасат“.

Чрез Съвместния контактен център в Гюргево е получена информация, че крайслерът е собственост на 49-годишен румънец от Букурещ.

Двамата мъже и автомобилът са задържани в ГПУ-Елхово. Работата по случая продължава.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Коментирай