Хакери разкриха заплатата на принцеса Беатрис


Във Великобритания хакери направиха обществено достояние размера на заплатата на принцесата на Йорк Беатрис. 26-годишната внучка на кралица Елизабет Втора работи в лондонски офис на компанията „Сони пикчърс“, пише „Форбс„. Сред файловете хакерите са открили бележки за Беатрис Йорк. В тях е споменат размерът на заплатата ѝ – 19 500 британски лири на година. Принцесата […]

Във Великобритания хакери направиха обществено достояние размера на заплатата на принцесата на Йорк Беатрис. 26-годишната внучка на кралица Елизабет Втора работи в лондонски офис на компанията „Сони пикчърс“, пише „Форбс„.

Сред файловете хакерите са открили бележки за Беатрис Йорк.

В тях е споменат размерът на заплатата ѝ – 19 500 британски лири на година.

Принцесата на Йорк, която заема длъжността координиращ продуцент, получава относително ниско възнаграждение. Ако обаче тя е зачислена в компанията като стажант, тогава заплащането е доста завишено.

Принцесата на Йорк Беатрис е дъщеря на принц Андрю, втория син на кралица Елизабет Втора, и херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън. Тя заема шесто място в списъка за наследяване на трона.

През лятото на 2008 г. тя е била на практика в уебсайта на в. „Файненшъл таймс“. През май същата година принцесата е работила един месец безплатно като продавач-консултант в отдела за обслужване на ВИП клиенти на лондонски универсален магазин.

През есента на 2007 г. участва с майка си в закриването на Лондонската седмица на модата. Излиза на подиума като манекенка.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай