Футболна звезда кара без застраховка и без книжка


Мария Генчева | юли 31, 2012 | Коментари 0 Футболистът от датския национален отбор и нападател на „Арсенал“ Никлас Бендтнер бе поставен в конфузна ситуация, след като бе хванат да шофира без книжка, без застраховка и без изрядни регистрационни табели на автомобила си, съобщи Insurance times. 24-годишният спортист бил спрян от полицаи наскоро във Великобритания. […]

Футболистът от датския национален отбор и нападател на „Арсенал“ Никлас Бендтнер бе поставен в конфузна ситуация, след като бе хванат да без книжка, без застраховка и без изрядни регистрационни табели на автомобила си, съобщи Insurance times.

24-годишният спортист бил спрян от полицаи наскоро във Великобритания. Те установили, че неговото Audi Q7 нямало , самият той карал без книжка, а регистрационните табели на джипа не отговаряли на британските регулации. Щом го попитали защо се движи така, Бендтнер отвърнал, че негов приятел се грижи за тези неща и очевидно не е уредил всичко. За застраховката той се оправдал, че не могъл да я поднови, тъй като преди няколко месеца му отнели книжката за превишена скорост. Това обаче не му попречило да се качи пак на автомобила си, нарушавайки ред правила.

Футболистът  бе осъден  да плати от 5000 британски лири.

Публикувано в : ЗастрахованеЗастрахователни новиниИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай