Фоторазказ: През Африка с автомобил, или началото на една българска … – Дневник


1/29 снимки в галерията С около месец и половина закъснение спрямо първоначалните планове българите Александър и Росен успяха да стартират своята трансафриканска експедиция. Промяната в графика им се налага на два пъти – първо, защото визата им за Судан закъснява и след това, заради бюрокрацията в Александрия (Египет). В тази галерия ще ви разкажем за […]

1/29 снимки в галерията С около месец и половина закъснение спрямо първоначалните планове българите Александър и Росен успяха да стартират своята трансафриканска експедиция. Промяната в графика им се налага на два пъти – първо, защото визата им за Судан закъснява и след това, заради бюрокрацията в Александрия (Египет).

В тази галерия ще ви разкажем за началото на експедицията, ще покажем местата, през които вече е минала и впечатленията на участниците от тях (всички описания са от техните впечатления, споделяни в онлайн дневника на пътуването).

Може да следете пътешествието през Африка в „Дневник“ (където през фотоистории ще обобщаваме различните етапи) и на сайта на експедицията.

Фотограф: Александър Костадинов


автомобил – Google News

Коментирай