Филмът „Бени и Джун“ с Джони Деп става мюзикъл


На театралната сцена в Ню Йорк се подготвя мюзикъл, адаптиран по романтичната комедия „Бени и Джун“ (1993 г.) с участието на Джони Деп, съобщи Контактмюзик. Филмът описва чудата любовна история за две ексцентрични личности. Странният самотник Сам (Джони Деп) се влюбва в психически уязвимата Джун (Мери Стюарт Мастърсън), живееща със своя брат Бени (Ейдън Куин). […]

На театралната сцена в Ню Йорк се подготвя мюзикъл, адаптиран по романтичната комедия „Бени и Джун“ (1993 г.) с участието на Джони Деп, съобщи Контактмюзик.

Филмът описва чудата любовна история за две ексцентрични личности.

Странният самотник Сам (Джони Деп) се влюбва в психически уязвимата Джун (Мери Стюарт Мастърсън), живееща със своя брат Бени (Ейдън Куин). Двамата се издържат от малък автосервиз.

Бени приютява Сам в дома им след като губи бас. Сам, който не обича да говори, изиграва няколко скеча в стила на Чарли Чаплин и Бъстър Кийтън, за да се представи, и го прави брилянтно. Но любовта между Джун и Сам пробужда ревността на Бени.

Режисьор на лентата е Джеремая Чечик.

В мюзикъла в ролите, изпълнени от Деп и Мастерсън, ще се превъплътят Андрю Самонски и Хана Елес.

Филмът донася световна известност и на шотландската рок група – „Проклеймърс“ ( The Proclaimers), чиято песен I’m Gonna Be (500 Miles) е част от саундрака към лентата.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай