Успели българи обикалят страната и вдъхновят ученици


Той още няма 30 години, но вече може да се нарече успял. Тръгва от Несебър и стига до международна известност. Разказвали сме ви и друг път за Кристалин Чавдаров – създателят на организацията „Аз мога – тук и сега“, към която е част и т. нар. „Поход на вдъхновителите” – инициарива, в която се включват […]

Той още няма 30 години, но вече може да се нарече успял. Тръгва от Несебър и стига до международна известност. Разказвали сме ви и друг път за Кристалин Чавдаров – създателят на организацията „Аз мога – тук и сега“, към която е част и т. нар. „Поход на вдъхновителите” – инициарива, в която се включват още десетки млади българи като него – успели на родна земя и решили да предадат нататък знанията и житейския си опит.

Без да искат нещо в замяна.

Те учат децата в различни български градове как да са успешни в живота. Наричат това, което правят, поход на вдъхновителите, разказва Нова ТВ.

Всяка събота са в различен град, пред различна група ученици и разказват за живота, успеха и трудностите, които са срещнали.

В похода си вдъхновителите учат децата как сами да стигнат до целта си. Да вярват, да се трудят, да бъдат честни в мислите, намеренията и действията си.

В срещите участват 6-7 изявени младежи от различни сфери – програмисти, хотелиери, дизайнери, журналисти, актьори.

Целта – чрез своя пример за успехи и трудности да дадат стимул на децата да поискат да се насочат към своята мечта и как да я превърнат в реалност.


VESTI.bg

Коментирай