Туристи не харесаха френския президент


Мария Генчева | авг 02, 2012 | Коментари 0 Туристическа обиколка по любимите места на френския президент Франсоа Оланд не предизвика никакъв интерес и организаторите й останаха без работа, съобщи в. „Дейли телеграф”. Инициативата, която се нарича „По стъпките на президента”, бе организирана от местните власти в град Тюл, където Оланд е бил кмет 7 […]

Туристическа обиколка по любимите места на френския Франсоа Оланд не предизвика никакъв интерес и организаторите й останаха без работа, съобщи в. „Дейли телеграф”.

Инициативата, която се нарича „По стъпките на президента”, бе организирана от местните власти в град Тюл, където Оланд е бил кмет 7 години и е прекарал 30 години от живота си. Тя бе предвидена като пешеходна обиколка за туристи по местата, където Оланд е работил, обядвал и се е забавлявал. Цените са между 25 и 35 евро. В първия уречен час за обиколката в сряда обаче властите с разочарование установили, че никой не се е записал и никой не се явил.

В тура е включено посещение на офиса, където е работил, както и на пазара, където научи, че е избран за президент. Предвидени бяха още посещения на любимите ресторанти на Оланд. Самият президент избрал името на обиколката.

Организаторите все пак не са се отказали от идеята и смятат да насрочат още един тур за следващата сряда. Те твърдят, че са получили няколко телефонни обаждания от туристи, които проявяват интерес.

Публикувано в : Без категорияИнтересно

Тагове:


Отбелязано с:  

Коментирай