Том Форд ще излъчи на живо в интернет новото си ревю


Дизайнерът Том Форд за първи път ще излъчва на живо ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон. Гостите и участниците в събитието на дизайнера нямат право да споделят нищо в социалните мрежи, забранени са дори снимките. Това обаче се промени тази година. В интервю, което даде през лятото Том разкри, че най-накрая […]

Дизайнерът Том Форд за първи път ще излъчва на живо ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон.

Гостите и участниците в събитието на дизайнера нямат право да споделят нищо в социалните мрежи, забранени са дори снимките.

Това обаче се промени тази година. В интервю, което даде през лятото Том разкри, че най-накрая ще навлезе в света на социалните медии.

„Не бях настроен срещу интернет. Просто не исках хората да видят творбите ми предварително.

Това е част от популярната култура и не мога да не се включа в него и аз“, каза той.

За първи път ревюто пролет/лято 2015 г. на Форд ще бъде излъчвано на живо в интернет.

Единственият проблем е, че той не е разкрил къде точно ще се излъчва шоуто, пише британско издание.

Това, което е известно, е, че неговото ревю по време на седмицата на модата в Лондон ще започне в 19:00 ч. на 15 септември.

Наскоро Форд отвори и първия си онлайн бутик.

Макар че засега интернет магазинът предлага само аксесоари, дизайнерските колекции от дрехи скоро ще бъдат достъпни с едно кликване на мишката.

„Начинът, по който системата работи в момента, е следният: Виждате дрехите и след час – час и половина те са онлайн, достъпни за целия свят. Няма да се появят в магазините по света в продължение на 6 месеца. Няма да бъде модна вълна. Ще видите млади девойки да бъдат облечени с мои дрехи на червения килим, а на следващия ден магазините да бъдат залети с новата колекция и по всички списания. На клиентите вече им е писнало от тези дрехи, когато дойдат в магазина“ след време, обяснява Том Форд.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай