Тодор Славков е любимата риалити звезда на България


Тодор Славков е големият победител и любимата риалити звезда на България, обяви не друг, а самият Голям брат от „Биг Брадър Ол Старс“ (BIG Brother All Stars). Останал сам, Славков обясни, че се радва, макар и да не може да го изрази. „Да не си помислите, че не се радвам. Радвам се, разбирате ме. Искам […]

Тодор Славков е големият победител и любимата риалити звезда на България, обяви не друг, а самият Голям брат от „Биг Брадър Ол Старс“ (BIG Brother All Stars).

Останал сам, Славков обясни, че се радва, макар и да не може да го изрази.

„Да не си помислите, че не се радвам. Радвам се, разбирате ме. Искам да прекарам тези моменти сам със себе си“, каза той, обикаляйки Къщата.

Тодор Славков ни показа, че чувството за хумор е едно от силните му и ненадминати качества. Той се радва на зрителската любов, а феновете в социалната мрежа го намират за изключително забавен. Няколко момента на опиянение донесоха негативи на Тодор. В плен на алкохола той прояви и признаци на ексхибиционизъм, което бе единственото негово действие в Къщата, което му донесе отрицание и лоши оценки от страна на останалите съквартиранти.

За 10-годишнината на риалити формата в ефира на Нова ТВ в студиото се събраха по-голямата част от участниците в различните сезони на „Биг Брадър“, както и близки на финалистите.

Катето Евро,  Ники Китаеца, Христо, Калина и Тодор Славков гледаха през цялото време живото предаване и слушаха близките си, гостите  в студиото, които ги защитаваха, както и водещия Ники Кънчев.

Цялото живо предаване бе изключително емоционално и всички финалисти се разплакаха, слушайки думите на любимите им хора за тях.

Второто място зае актрисата Катето Евро, която бе посрещната в студиото от всичките си близки.

„Всеки иска да спечели. Но честно казано си имам кола, която си върви много добре. Имам си приятели, които ме обичат. Имам всичко, от което се нуждая, повече не ми трябва“, каза тя.

На почетното трето място е Христо Трифонов.

„Доволен съм от третото място. Аз играх два пъти „Биг Брадър“ – това е игра“, каза бронзовият медалист.

На четвърто място остана Калина Паскалева.

След като изгледа видеото, в което бяха събрани най-ярките моменти от престоя й в Къщата и след въпроса с какво ще запомни шоуто, Калина каза:

„Това съм аз. Най-много се радвам, че по време на участието ми станах приятелка с Катето Евро.“

На пето място остана Ники – Китаеца.

„Не спечелих, защото така са преценили хората“, каза Ники, който бе посрещнат от съпругата си Виолета и малкият им син.

Гледайте любопитни видеа в канала на шоуто във Vbox7.com

Целите епизоди на „Биг Брадър Oл Старс“ можете да видите и в NovaPlay


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай