Тежки катастрофи помрачават празника и на Велика събота


Тежка катастрофа стана на главен път Е-79 край курортния град Сандански, съобщи дежурният полицай в Областна дирекция на МВР Благоевград. Движението в района не е спряно. По непотвърдена информация при пътния инцидент има двама загинали. Сблъсъкът е бил между джип, пътуващ в посока София, и лек автомобил, движещ се в посока Сандански. И двете коли […]

Тежка катастрофа стана на главен път Е-79 край курортния град Сандански, съобщи дежурният полицай в Областна дирекция на МВР Благоевград. Движението в района не е спряно.

По непотвърдена информация при пътния инцидент има двама загинали. Сблъсъкът е бил между джип, пътуващ в посока София, и лек автомобил, движещ се в посока Сандански. И двете коли са с благоевградска регистрация.

В болницата в курортния град е закарано младо момиче.

Други двама мъже били жестоко затиснати под смачканите ламарини на колите.

Единият бе изваден преди малко. Вадят и другия мъж, но според свидетели на мястото, двамата са били без шанс.

В лекия автомобил по първоначална информация са пътували четирима души.

Полицейското присъствие в района е засилено.

Друга катастрофа в района на село Тулово, на пътя между Казанлък и Стара Загора, отне живота на шофьор.

Произшествието е станало около 1:30 часа тази нощ, информира БГНЕС. Ударили са се автомобил и тир с турска регистрация.

При сблъсъка леката кола се е подпалила. Водачът е загинал в пламъците. Шофьорът на турския камион е с наранявания по главата и охлузвания по тялото. Настанен в старозагорската болница без опасност за живота.

При удара тирът се завъртял и е препречил пътя. Обходният маршрут е Казанлък-Мъглиж-Тулово-Стара Загора.

25 души са били ранени в 19 тежки пътни инцидента през изминалото денонощие, съобщиха от Съюза на българските автомобилисти.

Вчера, на Разпети петък имаше две верижни катастрофи на АМ „Тракия“.

15-годишно момиче загина, а осем души са ранени при тежка катастрофа край Враца. Малко преди 18:00 ч. в четвъртък два автомобила са се сблъскали челно на пътя за Оряхово.

Двама младежи пострадаха при тежката катастрофа край град Якоруда онзи ден. Лек автомобил се вряза в камион на около километър след град Якоруда в посока гара Белица на пътя Велинград-Якоруда-Разлог.


VESTI.bg

Коментирай