Тежка катастрофа между трамвай и автомобил до НДК – Actualno.com


Тежка катастрофа между трамвай и лек автомобил стана тази сутрин при кръстовището на булевардите „Евлоги и Христо Георгиеви“ и „България“, в района на НДК. Трамваят, движещ се по линия 6, е излязъл от релсите и е блъснал автомобил. За момента е ясно, че е пострадал ватманът на трамвая. Пострадали са и двама полицаи, които вече […]

Тежка катастрофа между трамвай и лек автомобил стана тази сутрин при кръстовището на булевардите „Евлоги и Христо Георгиеви“ и „България“, в района на НДК.

Трамваят, движещ се по линия 6, е излязъл от релсите и е блъснал автомобил. За момента е ясно, че е пострадал ватманът на трамвая. Пострадали са и двама полицаи, които вече се откарват в болница. Те са пътували след лекия автомобил.

Според очевидци и потърпевшите в трамвая, виновник е шофьорът на автомобила, който минал на червен светофар и трамваят го блъснал, съобщи БГНЕС.

В момента движението по линията на трамвая е спряно.

В района движението е натоварено и се регулира от служители на полицията. Мотрисата на трамвай 6 е почти по средата на кръстовището под моста на НДК. Аварийни групи и служители на полицията са на място.

Редактор: Евгения Гигова


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай