Талант търси любовта в „Х фактор“


„Заявявам официално, че търся нова жена“. С тези думи приключи изпълнението си Росен Янчев в днешния епизод на „Х фактор“. Кандидатът, който още с първата си поява на сцената на шоуто заяви, че често пъти е бил дискриминиран заради теглото си, разказа за тежката си раздяла и голямото разочарование, което е преживял, след като приятелката […]

„Заявявам официално, че търся нова жена“. С тези думи приключи изпълнението си Росен Янчев в днешния епизод на „Х фактор“.

Кандидатът, който още с първата си поява на сцената на шоуто заяви, че често пъти е бил дискриминиран заради теглото си, разказа за тежката си раздяла и голямото разочарование, което е преживял, след като приятелката му го напуска.

След като изпя „Ако има рай“ на Графа, талантът призна, че искрено се надява участието му в „Х фактор“ да бъде едно добро начало за личния му живот.

Мотивацията му бе подкрепена и от Саня, която тържествено се обърна към бившата му приятелка с думите: „Даниела, ако знаеш, колко си изгубила…”

И докато едни се надяват, че с „Х фактор“ ще срещнат любовта, други срещнаха напълно нови и неочаквани дуетни половинки.

Гери Никол, Мишел и Кристина Гери Никол, Мишел и Кристина

Атрактивните Гери Никол, Мишел и Кристина показаха как звучи Джеси Джей в тригласие, след като журито ги събра в един отбор.

Същото предизвикателство получиха и Славена, Кристиана и Теодора – трите до последно се съмняваха дали ще могат да продължат напред заедно, но въпреки колебанията и съмненията си, представиха едно от най-силните изпълнение на вечерта.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай