Стартира първото уеб шоу за таланти „Смях на почивки”


От днес, 15 септември, във Vbox7.com официално стартира първото уеб шоу за таланти „Смях на почивки”. Всеки, който смята, че притежава комедиен талант, вече може да качи свое авторско комедийно видео на адрес vbox7.com/kitkat. Най-забавната активност в уеб пространството тази есен ще донесе невероятни награди за участниците – възможност един от тях да спечели договор […]

От днес, 15 септември, във Vbox7.com официално стартира първото уеб шоу за таланти „Смях на почивки”.

Всеки, който смята, че притежава комедиен талант, вече може да качи свое авторско комедийно видео на адрес vbox7.com/kitkat.

Най-забавната активност в уеб пространството тази есен ще донесе невероятни награди за участниците – възможност един от тях да спечели договор с най-голямата мрежа от потребителски канали у нас 7Talents, както и пътуване до Холивуд с посещения на едни от най-големите филмови студия.

За да се сдобият с тях, бъдещите комедийни звезди в „Смях на почивки”, ще трябва да убедят в таланта си специално жури, както и потребителите на Vbox7.com.

Допълнително, зрителите на проекта също могат да спечелят награди всяка седмица – екшън камери GoPro, ако гласуват за своите фаворити в играта.

Още през този уикенд екипът на 7Talents и „Смях на почивки” поема към морските дестинации Варна и Бургас, за да предизвика най-изявените таланти там.

На кастинга във Варна, в събота, в хотел Одесос, ще бъдат водещите на „Смях на почивки“ – Иван и Надя , а в Бургас, в неделя, в хотел България специален гост е певицата и актриса Ева , позната от комедийния уеб сериал #Кифла, която също е част от проекта.

Източник: vbox7.com

Следват срещи с бъдещи кандидати за шоуто в Пловдив (на 1 октомври) и в София (на 2 октомври).

Първият етап в „Смях на почивки” ще продължи до 21 октомври. Това е и срокът, в който могат да се изпращат видеа на платформата на продукцията във Vbox7.com.

Междувременно, зрителите, любители на комедийния жанр могат да гледат и да гласуват за участниците, като всяка седмица ще има двама победители в шоуто – един, избран след гласуване от потребителите във Vbox7.com и един, избран от журито на „Смях на почивки“.

През есента на 2016 7Talents готви истински коктейл от забавление с втори сезон на поредицата „#Кифла” от 19 септември, както и вторият сезон на „Не така, брат”, който се излъчва в момента. До края на годината започва комедийният сериал „Апартамент 404”

Източник: vbox7.com

През 2017 7Talents планира реализацията на 18 сезона „premium” видео продукции, както и над 50 уеб поредици и влогърски канали.

Всички, които притежават артистичен талант и искат да получат роля в някоя от следващите уеб поредици, независимо дали са професионални или непрофесионални актьори, могат да кандидатстват на адрес bit.ly/2cG5M6E

„Смях на почивки” – от 15 септември във Vbox7.com

Кастинги:

Варна – 17 септември, събота, хотел Одесос между от 10 до 17 ч
Бургас – 18 септември, неделя , хотел България, от 10 до 17 ч.
Пловдив – 1 октомври, събота, хотел Тримонциум
София – 2 октомври, неделя, НДК


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай