Стара Загора: Лек автомобил „Гранд Чероки” се е обърнал на … – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ Стара Загора: Лек автомобил „Гранд Чероки” се е обърнал на автомагистрала „Тракия” в посока Бургас 05 януари 2013 | 11:29 | Агенция „Фокус“ Начало / Трафик София. Пътен инцидент е станал на автомагистрала „Тракия” в посока Бургас. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от ОД МВР – Стара Загора. Сигналът е подаден […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

Стара Загора: Лек автомобил „Гранд Чероки” се е обърнал на автомагистрала „Тракия” в посока Бургас

05 януари 2013 | 11:29 | Агенция „Фокус“

Начало / Трафик

София. Пътен инцидент е станал на автомагистрала „Тракия” в посока Бургас. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от ОД МВР – Стара Загора. Сигналът е подаден в 10:12 часа. Лек автомобил „Гранд Чероки”, управляван от 37-годишен мъж с инициали О.М., след заспиване от страна на водача, се е преобърнал на магистралата в насрещното движение. Автомобилът е с шуменска регистрация. Водачът е жив, няма травми, и е откаран за преглед в Центъра за Спешна медицинска помощ.

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

Стара Загора. Земеделският министър Мирослав Найденов помогна на пострадал при катастрофа, това съобщиха за Агенция „Фокус” граждани от мястото на инцидента. Катастрофата е станала на автомагистрала „Тракия”, близо до Стара Загора, тази сутрин. Земеделският министър спрял автомобила си, и оказал първа помощ на пътувалите в катастрофиралата кола, до пристигането на линейката.


автомобил – Google News

Коментирай