Срутила се скала премаза автомобил и рани малко дете – 24 часа


Снимка архив Малкият Антонио Мартинес от Солун е с травма на главата, след като скална маса се откърти от проливния дъжд и се стовари върху пътуващ лек автомобил „Пежо 307″ с гръцка регистрация на прохода Предела. Тричленно семейство от Гърция заедно с тяхна позната се връщали от ски курорта Банско. Неочаквано огромно парче скала паднало […]

Снимка архив

Малкият Антонио Мартинес от Солун е с травма на главата, след като скална маса се откърти от проливния дъжд и се стовари върху пътуващ лек автомобил „Пежо 307″ с гръцка регистрация на прохода Предела.

Тричленно семейство от Гърция заедно с тяхна позната се връщали от ски курорта Банско. Неочаквано огромно парче скала паднало върху страничното стъкло и ударило по главата пътуващото на задната седалка момченце, съобщи Struma.bg

Притеснените родители сигнализирали в полицията и закарали пострадалото дете до Спешно отделение на благоевградската болница.

На момченцето е оказана първа помощ, направени са изследвания. Счупване на черепа не е установено, няма и мозъчна контузия. Детето е с повърхностни наранявания, които са обработени, каза завеждащият Спешно отделение д-р Вл. Рабаджийски.

На родителите е предложено четири годишният Антонио да остане под активно лекарско наблюдение в детско отделение на болницата в Благоевград, но те отказали с мотив, че ще продължат пътя си, придружени от техен близък, който е бил извикан в болницата.

Само преди 2 дни огромно свлачище затвори главен път Е-79 в района на Кресненското дефиле. Тогава срутването обаче стана в 1 часа през нощта и пострадали пътници нямаше.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай