София: Тежкотоварен автомобил с кран събори светофара пред входа на … – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ София: Тежкотоварен автомобил с кран събори светофара пред входа на Централни гробища 07 август 2012 | 11:18 | Агенция „Фокус“ Начало / Трафик София. Тежкотоварен автомобил с кран е съборил светофарната уредба на булеварда пред входа на Софийски централни гробища, съобщиха за Агенция “Фокус” от СДВР. Тежкотоварният автомобил е бил много […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

София: Тежкотоварен автомобил с кран събори светофара пред входа на Централни гробища

07 август 2012 | 11:18 | Агенция „Фокус“

Начало / Трафик

София. Тежкотоварен автомобил с кран е съборил светофарната уредба на булеварда пред входа на Софийски централни гробища, съобщиха за Агенция “Фокус” от СДВР. Тежкотоварният автомобил е бил много висок и при преминаването си, е закачил светофарната уредба. Няма пострадали при инцидента. Водачът на камиона е останал на мястото на инцидента. Служители на СДВР работят по случая. Няма информация за затруднения в преминаването.

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

София. Затруднено е движението на входа на Централния гробищен парк в столицата заради светофарна уредба, която е паднала на земята, съобщиха читатели на Агенция „Фокус“. По думите им – цялата светофарна уредба е паднала на пътя и е спряла движението.


автомобил – Google News

Коментирай