Служител на хотел пострада, блъснат от автомобил на клиент – DARIK News


Служител на великотърновски хотел е бил блъснат от автомобил на клиент, който се опитвал да паркира. Инцидентът е станал снощи около 18.10 часа на ул. „Сава Пенев“ в старата столица, съобщават от полицията. Лек автомобил „Мерцедес S 600“, управляван от  61-годишен софиянец, при влизане в подземния гараж на хотела ударил с предната броня насочващия го 22-годишен […]

Служител на великотърновски хотел е бил блъснат от автомобил на клиент, който се опитвал да паркира. Инцидентът е станал снощи около 18.10 часа на ул. „Сава Пенев“ в старата столица, съобщават от полицията.

Лек автомобил „Мерцедес S 600“, управляван от  61-годишен софиянец, при влизане в подземния гараж на хотела ударил с предната броня насочващия го 22-годишен служител от хотела, който в момента се намирал на пътното платно.

Пострадалият млад мъж бил откаран във великотърновската болница със счупена лява подбедрица. Настанен е за лечение в ортопедичното отделение, без опасност за живота. Водачът е изпробван за алкохол с дрегер, апаратът е отчел 0,11 промила. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай