Скала падна върху автомобил, рани 27-годишен – bTV


27-годишен мъж от Смолян е ранен след падане на скала върху автомобила, в който е пътувал. От полицията в града информираха, че инцидентът е станал на пътя Пампорово-Смолян късно в неделя. От ската вдясно от пътя се откъсва земна маса и пада върху движещия се отдолу лек автомобил „Рено“. Колата управлявала от 25-годишна от село […]

27-годишен мъж от Смолян е ранен след падане на скала върху автомобила, в който е пътувал.

От полицията в града информираха, че инцидентът е станал на пътя Пампорово-Смолян късно в неделя. От ската вдясно от пътя се откъсва земна маса и пада върху движещия се отдолу лек автомобил „Рено“. Колата управлявала от 25-годишна от село Боровина, община Мадан.

При падането скалната маса счупва предното дясно странично стъкло на автомобила и удря пътуващия на предната дясна седалка до шофьора 27-годишен мъж от Смолян. Той е получил натъртвания на дясното рамо и порезни рани по лицето. Въпреки това младият мъж е отказал медицинска помощ.

Произшествието е било посетено от екип на „Пътна полиция“.

По-рано местните власти предупредиха шофьорите да се движат с повишено внимание в Смолянския край. Причината – точно опасни свлачища. Едно от тях в неделя стесни пътния участък от квартал „Устово” към село Бостина.


автомобил – Google News

Отбелязано с:  

Коментирай