Секси спортистки и медали – ръка за ръка


Спортът прекрасно занимание за свободното време, а за някои е и тяхната професия, а дори и начин на живот. Тази класация на сайтът „The Athletic Build“ представя най-секси спортистките. Да я видим: 5. Пейдж Спиранак На 5-то място е поставена ослепителната голфърка Пейдж Спиранак. Тя има стотици хиляди фенове в социалните мрежи, които редовно получават […]

Спортът прекрасно занимание за свободното време, а за някои е и тяхната професия, а дори и начин на живот. Тази класация на сайтът „The Athletic Build“ представя най-секси спортистките.

Да я видим:

5. Пейдж Спиранак

На 5-то място е поставена ослепителната голфърка Пейдж Спиранак. Тя има стотици хиляди фенове в социалните мрежи, които редовно получават порцията си изкусителни снимки. Тя е от Монюмънт, Колорадо. На 22 години е и е завършила комуникации в Университета в Сан Диего. В момента си проправя пътя в професионалните турнири в САЩ.

4. Сидни Леру

Второто място е за Сидни Леру. Красавицата е родена в Канада, близо до Ванкувър, но от 18-годишна възраст започва да играе за националния отбор по футбол на САЩ. Баща й е американец, майка й канадка. Тя вече има множество трофеи. Триумфирала е още на Олимпиадата през 2012 година и на младежкия шампионат на планетата през 2008 година. Красавицата се е снимала и в киното и води активен живот в социалните мрежи.

3. Мария Кириленко

Третата позиция идва със секси излъчване от Москва – Мария Кириленко. Руската тенисистка, която този юли роди дете на съпруга си Алексей Степанов, последно бе в ТОП10 на женския тенис.

2. Крисмъс Абът

Четвъртото място е за изумителната Крисмъс Абът – момичето с красиво име, изумителен талант, уникална визия и необикновена професия. Въпреки ръста си от 160 см и килограмите си, които не превишават 55, 33-годишната американка е една от най-успешните състезателки по кросфит, а от две години работи за тим, състезаващ се в Наскар. Родена в щата Вирджиния, Крисмъс е израснала далеч от спорта и фитнеса.

1. Сиера Блеър – Койл

Първото място е отредено за най-готината от всички – Сиера Блеър – Койл. Блондинката е професионален катерач от Скотсдейл, Аризона. Както се вижда, тя не се нуждае от много приказки…

Още интересни класации следете във видео канала на top_of_the_tops във Vbox7.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай