Свиленград: Два ТИР-а и лек автомобил са се ударили при катастрофата на … – Агенция Фокус


  Снимка: Информационна агенция „Фокус“ Свиленград: Два ТИР-а и лек автомобил са се ударили при катастрофата на автомагистрала „Марица” 13 август 2012 | 07:52 | Агенция „Фокус“ Начало / Полиция Свиленград. Два ТИР-а и лек автомобил са се ударили при катастрофата на автомагистрала „Марица”, съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР.Уточнява се дали има пострадали. […]

  Снимка: Информационна агенция „Фокус“

Свиленград: Два ТИР-а и лек автомобил са се ударили при катастрофата на автомагистрала „Марица”

13 август 2012 | 07:52 | Агенция „Фокус“

Начало / Полиция

Свиленград. Два ТИР-а и лек автомобил са се ударили при катастрофата на автомагистрала „Марица”, съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР.
Уточнява се дали има пострадали. Инцидентът е станал в 06.20 часа в района на отбивката за Свиленград. Автомагистралата е временно затворена за движение на моторни превозни средства. Обходният маршрут е Харманли-Любимец-Свиленград и обратно.

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!

Свързани новини

Свиленград. 50-годишен турски гражданин е с опасност за живота след катастрофата на автомагистрала „Марица”, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Хасково. Около 05:50 часа тази сутрин е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие на автомагистрала „Марица” до Свиленград между лек автомобил ”Ауди”, управляван от 36-годишен жител на Свиленград и товарен автомобил с австрийска регистрация, управляван от 61-годишен български гражданин. По първоначални данни поради заспиване на водача на л.а.”Ауди”, същият се удря в насрещно движещия се товарен автомобил. При удара е блокирано предното ляво колело на товарния автомобил, в резултат, на което товарният автомобил влязъл в насрещната лента за движение и се ударил в друг товарен автомобил, управляван от 50-годишен турски гражданин. При пътнотранспортното произшествие има нанесени значителни материални щети. По първоначални данни са пострадали водачът на л.а.”Ауди”, който е настанен в ХО на МБАЛ Хасково с наранявания в коремната област, със съмнение за засегнат далак и водачът на товарния автомобил – турски гражданин, който е настанен в МБАЛ Хасково с кръвоизлив в мозъка, със съмнение за счупен череп и е с опасност за живота. На водачите са взети кръвни проби. Образувано е досъдебно производство. Работа по случая продължава.

Свиленград. Възстановено е движението на моторни превозни средства по автомагистрала „Марица”. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Магистралата беше временно затворена поради пътнотранспортно произшествие между два ТИР-а.

Свиленград. До половин час се очаква да бъде възстановено движението по автомагистрала „Марица”. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР. Тежка катастрофа тази сутрин затвори магистралата. Инцидентът стана около 06.20 часа в района на отбивката за Свиленград. Трима мъже са тежко ранени при инцидента.

.

Тежка катастрофа затвори автомагистрала „Марица” (ОБЗОР)
13 август 2012 | 09:25 / Агенция „Фокус“ / Полиция

Свиленград. Тежка катастрофа затвори автомагистрала „Марица”. Инцидентът е станал тази сутрин около 06.20 часа в района на отбивката за Свиленград.
Трима мъже са тежко ранени при инцидента. Автомобил „Ауди А-6“, движещ се в посока Свиленград – Харманли изпреварва неправилно ТИР с турска регистрация и се удря челно в товарен автомобил, пътуващ от Германия за Турция с австрийска регистрация и водач – български гражданин, съобщи за „Фокус” комисар Недан Хаджиев, заместник-директор на ОД на МВР – Хасково.
От удара австрийският товарен автомобил навлиза в насрещното платно и се удря челно в друг ТИР с турска регистрация, пътуващ от Истанбул за Германия.
Тежко ранени са водачът на лекия автомобил и водачите на двата ТИР-а.
Автомагистралата е временно затворена за движение на моторни превозни средства. Обходният маршрут е Харманли-Любимец-Свиленград и обратно.
Трима души са загинали при катастрофи през денонощието. Станали са 19 произшествия, при които са ранени 25 души.

Свиленград. Трима мъже са тежко ранени при катастрофата на автомагистрала „Марица”. Това съобщи за Агенция „Фокус” комисар Недан Хаджиев, заместник-директор на ОД на МВР – Хасково.
Автомобил „Ауди А-6“, движещ се в посока Свиленград – Харманли изпреварва неправилно ТИР с турска регистрация и се удря челно в товарен автомобил, пътуващ от Германия за Турция с австрийска регистрация и водач – български гражданин. От удара австрийският товарен автомобил навлиза в насрещното платно и се удря челно в друг ТИР с турска регистрация, пътуващ от Истанбул за Германия.
Тежко ранени са водачът на лекия автомобил и водачите на двата ТИР-а.
Автомагистралата е временно затворена за движение на моторни превозни средства. Обходният маршрут е Харманли-Любимец-Свиленград и обратно.
Свиленград. Временно е затворена АМ „Марица” за движение на моторни превозни средства поради пътнотранспортно произшествие между два ТИР-а, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Обходен маршрут: Харманли-Любимец-Свиленград и обратно.


автомобил – Google News

Коментирай