Светлоока брюнетка от РЮА стана Мис Свят


Мис Южна Африка – Ролийн Строс, бе избрана днес за Мис Свят 2014 г. на конкурса за красота в Лондон. 22-годишната брюнетка е студентка по медицина. Тя бе избрана измежду 121 хубавици от цял свят. Любителка на спорта и музиката, Ролийн Строс бе фаворит на букмейкърите. Тя получава короната на красотата след филипинката Мегън Йънг, […]

Мис Южна Африка – Ролийн Строс, бе избрана днес за Мис Свят 2014 г. на конкурса за красота в Лондон.

22-годишната брюнетка е студентка по медицина. Тя бе избрана измежду 121 хубавици от цял свят.

Любителка на спорта и музиката, Ролийн Строс бе фаворит на букмейкърите. Тя получава короната на красотата след филипинката Мегън Йънг, която бе Мис Свят 2013.

„Южна Африка, това е за теб“, каза новата кралица на красотата в залата в конферентния център „Ексел Лъндън“ на брега на Темза, където протече конкурсът.

Втора и трета по красота след Ролийн Строс са мис Унгария – Едина Кулчар и мис Съединени щати – Елизабет Сафрит.

Ролийн Строс и подгласничките й мис Унгария и мис Свят Ролийн Строс и подгласничките й мис Унгария и мис Свят Източник: ЕПА/БГНЕС

Тазгодишният конкурс на красотата бе помрачен от убийството в Хондурас на претендентката за короната на Мис Свят – Мария Хосе Алварадо. Тя и сестра й били застреляни и телата им били намерени в деня, когато Мария трябвало да замине за Лондон за участие в конкурса.

Новата Мис Свят ще отиде скоро в Хондурас, за да участва в благотворително построяване на училище, което ще бъде наречено на мис Хондурас – Мария Алварадо и на сестра й София, съобщава АФП.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай