Светлана напусна Къщата на Big Brother завинаги


На последните елиминации тази вече от Къщата на Big Brother завинаги си тръгна Светлана. Тя беше изпратена от Гъмов, Ернестина, Преслава и Джино. Пред Ники Кънчев Светлана сподели, че шоуто е било едно голямо училище за нея, а най-важният урок – „да бъда себе си, да си вярвам и да чета малко повече“. Останалите седем […]

На последните елиминации тази вече от Къщата на Big Brother завинаги си тръгна Светлана.

Тя беше изпратена от Гъмов, Ернестина, Преслава и Джино.

Пред Ники Кънчев Светлана сподели, че шоуто е било едно голямо училище за нея, а най-важният урок – „да бъда себе си, да си вярвам и да чета малко повече“.

Останалите седем Съквартиранти са сигурните финалисти за сезон 2015

В петък зрителите ще избере големият победител в шоуто.

Ето и последните новости около живота в Къщата:

Люси се почувства истински победител в баса между него и дует „Ритон“, а респективно – и в техните отношения. „Аз излизам най-богатият оттук, със или без 100-те хиляди лева, които ми дължат“, зарече се режисьорът.

По-късно Здравко отиде директно при Люси, опитвайки се да го успокои, че съпругата му не е искала да го обиди. „Не искам да се гледаме накриво“, беше категоричен той.

Режисьорът обаче си остана на своето – басът е спечелен от него и условията трябва да се спазят. Той реши максимално да се възползва от конфликта с музикалния дует, като се разкрещя първо на Катя, а след това на Здравко.

В хода на словесната война стана ясно, че ябълката на раздора е изборът на „Ритон“ на последните номинации, когато посочиха именно Люси като най-недостоен да спечели формата. „Къш бе, къш! Бягайте от мен! Вие сте като лешояди!“, развика се Люси, след което категорично отказа да разговаря оттук нататък с музикалното семейство.

Дрямката на Кичка стана повод за поредната словесна битка. Певицата отдавна страни от останалите Съквартиранти и предпочита да изкарва по-голяма част от деня в спалнята.

Вече е обяд, а Кичка още спи. Тя отправи остра забележка на Ернестина, че не пази тишина в помещението. Певицата не спря дотам и с часове обясняваше колко силно хърка Ерна и й пречи да спи.

Актрисата прие много навътре коментарите, коментирайки, че това поведение е „нагло и гадно“. Кичка продължи да се опитва да дискредитира актрисата.

Тя сподели на Кристина, че й прави впечатление как хигиената на Ернестина е много ниска. 

Big Brother за последен път отвори Пощата на номинираните. Светлана, Люси, Кичка и Кристина трябваше да отговорят на въпросите на своите Съквартиранти.

По време на отговорите на Кичка, Big Brother директно запита певицата дали е правила опит за конспирация с него. По неговите думи, тя го е „побутвала с крак и след това е отбелязвала с пръст символи и букви“, които той е възприел като наговаряне да се номинират или Енрестина, или Здравко.

Певицата категорично отрече да е правила заговори, а Big Brother реши да остави истинността за случката на съвестта на Люси и Кичка.

Гъмов също имаше въпрос към Преслава, с която вече преспа. Актьорът я попита дали след края на шоуто би излязла на вечеря с него. Преслава отговори утвърдително.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай