Сачмо на Деян победи в „Като две капки вода“


Превъплъщението на Деян Донков в Луис Армстронг му донесе първа победа в предаването „Като две капки вода“ по Нова ТВ. Той получи най-много точки от журито и колегите си за изпълнението на What a Wonderful World и макар че публиката оцени най-високо Нети, в крайното класиране за вечерта най-високо се нареди Деян. В предишния сезон […]

Превъплъщението на Деян Донков в Луис Армстронг му донесе първа победа в предаването „Като две капки вода“ по Нова ТВ.

Той получи най-много точки от журито и колегите си за изпълнението на What a Wonderful World и макар че публиката оцени най-високо Нети, в крайното класиране за вечерта най-високо се нареди Деян.

В предишния сезон в образа на Сачмо влезе Стефан Рядков и тогава той също бе победител на вечерта. Сравнете двете изпълнения:

Деян дари наградата си от 1000 лв. на приюта за бездомни животни в село Долни Богров.

Петият концерт на предаването започна с поздравления към Зуека, който стана баща за втори път, а неговият колега Рачков го приветства в клуба на „мъжките бащи“, като му подари син биберон.

Последва „битката на Мадоните“, в която в образа на попкралицата трябваше да влязат Неве, Нети и Мая. Сравнете и техните изпълнения:

Невена:

Нети:

Мая:

На сцената се качиха и двама специални гости. Единият беше Христо Мутафчиев, който е посланик на сдружение „Кауза“, набавяща животоспасяваща техника за деца в различни лечебни заведения в страната.

Вторият гост беше Иван, когото зрителите познават от втория сезон на „X Factor“, се справи отлично със задачата си да се превъплъти в Боно от U2 и да изпълни хита With Or Without You.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай