Сани Жекова отпадна от „Денсинг старс“


Още по темата Симеон от „Денсинг старс“: Аз съм Ленивец, а Сани е ПапаяПреди 7 дни Кой е партньорът на Александра Жекова в „Денсинг старс“19.02.2014 Александра Жекова ще танцува в „Денсинг старс“17.02.2014 Световната медалистка по сноуборд Александра Жекова отпадна от „Денсинг старс“. Тя събра най-малко подкрепа на поредните елиминации в танцувалното шоу по Нова ТВ. […]

Още по темата

  • Симеон от „Денсинг старс“: Аз съм Ленивец, а Сани е Папая
    Преди 7 дни

  • Кой е партньорът на Александра Жекова в „Денсинг старс“
    19.02.2014

  • Александра Жекова ще танцува в „Денсинг старс“
    17.02.2014

Световната медалистка по сноуборд Александра Жекова отпадна от „Денсинг старс“.

Тя събра най-малко подкрепа на поредните елиминации в танцувалното шоу по Нова ТВ.

През сълзи Сани призна, че шоуто за нея е било сбъдната мечта. За свой фаворит за спечелване на състезанието спортистката определи Дарин, защото „и танцува, и има невероятна артистичност“.

Тази вечер защитник на Жекова беше 11-кратния шампион по плуване Петър Стойчев. Към него по-късно се присъедини и Владимир Каролев, който бе защитник на първия спасил се от елиминациите – Антон Касабов.

Галена Великова определи борбата за оставане в шоуто като достойна за финал, предвид високото ниво на всички двойки.

В четвъртък вечер бе ред на Илиана Раева да даде своята задача към участниците, които продължават в шоуто. „Измислила съм ви много лесна задача, типично за мен”, пошегува се тя.

Нейното предизвикателство е двойките да танцуват на пет вида музика, подбрани от нея, но уловката е, че ще трябва да импровизират, защото ще чуят музиката едва следващия вторник.

Журито ще оценява как участниците преминават от единия стил в другия. След това ще решат кой след кого ще отпада – съответно първият отпаднал с най-ниска оценка – 1 и последният – с най-високата – 7.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай