Роуън Аткинсън се премести в нов дом с новата си приятелка


Комикът Роуън Аткинсън е забравил за неотдавнашния си развод и вече живее заедно с новата си приятелка, съобщи Контактмюзик. Актьорът, станал известен с превъплъщението си в ролята на мистър Бийн в едноименния сериал, сложи край на 24-годишния си брак с гримьорката Сунетра през ноември 2015 г.., след като двамата се разделиха предишната година. След провала […]

Комикът Роуън Аткинсън е забравил за неотдавнашния си развод и вече живее заедно с новата си приятелка, съобщи Контактмюзик.

Актьорът, станал известен с превъплъщението си в ролята на мистър Бийн в едноименния сериал, сложи край на 24-годишния си брак с гримьорката Сунетра през ноември 2015 г.., след като двамата се разделиха предишната година.

След провала на брака си Роуън Анткисън започна да се среща с актрисата Луиз Форд, с която си партнираше в постановка на пиесата „Условията на Куортърмейн“ на драматурга Саймън Грей на лондонския Уест енд.

Сега става ясно, че комикът, който има две деца от Сунетра, и Форд вече живеят заедно в общ дом в северен Лондон. 

Наскоро Мистър Бийн се появи в смешно видео, което показва как би изглеждал филма „50 нюанса сиво“, ако той участва в него.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай