Рита Ора ще пее на наградите „Оскар“


Британската певица от албански произход Рита Ора ще изпълни парчето Grateful на предстоящата церемония за наградите „Оскар“, съобщи „Контактмюзик“. Grateful от „Отвъд светлините“ е едно от петте номинирани парчета в категорията за песен от филм, припомня изданието. 24-годишната певица е споделила новината с над четирите си милиона последователи в „Туитър“ и е написала, че е […]

Британската певица от албански произход Рита Ора ще изпълни парчето Grateful на предстоящата церемония за наградите „Оскар“, съобщи „Контактмюзик“.

Grateful от „Отвъд светлините“ е едно от петте номинирани парчета в категорията за песен от филм, припомня изданието.

24-годишната певица е споделила новината с над четирите си милиона последователи в „Туитър“ и е написала, че е изключително развълнувана от поканата да пее на „Оскар“-ите.

„Рита Ора ще направи дебюта си на нашата сцена. Комбинацията от невероятния ѝ глас и чар я прави идеалният избор за нашето шоу“, се казва в изявлението, направено от продуцентите на церемонията Крейг Зейдан и Нийл Мерън.

Британската певица се присъединява към предварително оповестените изпълнители Комън и Джон Леджънд, които ще изпълнят песента Glory от филм „Селма“, и Адам Лавин, който ще изпее парчето Lost Stars от „Започни отново“.

И двете композиции са номинирани в категорията за песен от филм, но ако Lost Stars спечели, наградата ще получат авторите на парчето Грег Алекзандър и Даниел Бризбоа.

Останалите две номинирани песни са Everything Is Awesome от „LEGO: Филмът“ и I’m Not Gonna Miss You от документалната лента „Глен Кембъл: Ще бъда себе си“.

Наградите „Оскар“ ще бъдат раздадени за 87-и път на 22 февруари на церемония в театър „Долби“ в Лос Анджелис. Водещ на шоуто ще бъде актьорът Нийл Патрик Харис.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай