Райън Гослинг получи негативна оценка на Кан


Още по темата Памела Андерсън с шокиращо признание: Изнасилиха ме, когато бях на 12Преди 1 ден Репортер пъхна глава под полата на актриса в КанПреди 3 дни Режисьорският дебют на Райън Гослинг „Изгубена река“ (Lost River) беше прожектиран за първи път вчера на кинофестивала в Кан. Филмът беше един от най-очакваните на ежегодното събитие, а […]

Още по темата

  • Памела Андерсън с шокиращо признание: Изнасилиха ме, когато бях на 12
    Преди 1 ден

  • Репортер пъхна глава под полата на актриса в Кан
    Преди 3 дни

Режисьорският дебют на Райън Гослинг „Изгубена река“ (Lost River) беше прожектиран за първи път вчера на кинофестивала в Кан.

Филмът беше един от най-очакваните на ежегодното събитие, а критиците, които присъстваха в препълнената зала, вече споделят оценките си.

За съжаление на Гослинг първата му работа зад камерата получи единодушна негативна оценка.

„Изгубена река“е фентъзи трилър с участието на Кристина Хендрикс, Мат Смит, Сирша Ронан и дългогодишната приятелка на Гослинг Ева Мендес.

Във филма са включени аспекти на черното фентъзи, а действието се развива на фона на разрушен град.

Били е самотна майка, която попада в дълбините на тъмен подземен свят, а нейният син тийнейджър Бонс намира път, който го отвежда към таен подводен град.

Източник: ЕПА/БГНЕС

Били и Бонс трябва да дълбаят в тъмния фантастичен свят, за да спасят семейството си. Критиците изразиха първоначалната си реакция за филма в „Туитър“.

„Интригуващи образи и дръзки влияния, но едно нещо е ясно – режисьорският дебют на Райън Гослинг не е за широката публика“, пише „Тотал филм“.

Други критици откриват сходства с предишния филм на Гослинг.

На това мнение е главният редактор на „Тайм аут“ Дейв Калън: „Всеки, който е харесал Само бог прощава“, би харесал и „Изгубена река“ на Райън Гослинг.

Заменете Банкок с блатиста Америка и в основни линии ще получите същия филм“. „Изгубена река“ ще излезе в кината на 2 октомври.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай