Райското трио си тръгна от X Factor


Трио Paradise напусна сцената на X Factor след музикален двубой с Александрина Макенджиева. Въпреки всеобщите симпатии към излъчващото позитивни емоции трио от Велинград, журито се обедини около твърдението, че групата е достигнала лимита на своите възможности в шоуто. В двубоя за оцеляване Paradise избра една от култовите песни на ABBA – Mamma Mia, а Александрина […]

Трио Paradise напусна сцената на X Factor след музикален двубой с Александрина Макенджиева.

Въпреки всеобщите симпатии към излъчващото позитивни емоции трио от Велинград, журито се обедини около твърдението, че групата е достигнала лимита на своите възможности в шоуто.

В двубоя за оцеляване Paradise избра една от култовите песни на ABBA – Mamma Mia, а Александрина Макенджиева реши да пренесе публиката в епохата на класическия джаз с New York, New York.

“X Factor е нещо, което човек преживява веднъж в живота и ние никога няма да го забравим!” – с тези думи Сонай обобщи емоцията на тримата изпълнители и приятели, които изграждат трио Paradise.

Вечерта беше открита с внушително представяне на големите изпълнители от „Легендите”, които придадоха допълнителен блясък на сцената на X Factor.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай