Пътен инцидент между автомобил и влак е станал в отсечката … – Агенция Фокус


  Снимка: НКЖИ Пътен инцидент между автомобил и влак е станал в отсечката Симеоновград – Гълъбово 14 ноември 2012 | 16:48 | Агенция „Фокус“ Начало / Транспорт Симеоновград. Пътен инцидент между автомобил и влак е станал в отсечката Симеоновград – Гълъбово, съобщиха от НКЖИ. Пострадали и ранени няма. През неохраняем прелез, сигнализиран с пътни знаци, намиращ […]

  Снимка: НКЖИ

Пътен инцидент между автомобил и влак е станал в отсечката Симеоновград – Гълъбово

14 ноември 2012 | 16:48 | Агенция „Фокус“

Начало / Транспорт

Симеоновград. Пътен инцидент между автомобил и влак е станал в отсечката Симеоновград – Гълъбово, съобщиха от НКЖИ. Пострадали и ранени няма. През неохраняем прелез, сигнализиран с пътни знаци, намиращ се в междугарието Симеоновград – Гълъбово, преминава автомобил. Същият не се съобразява с пътната маркировка, не спира и не намалява скоростта си. В следствие на неадекватни действия от страна на шофьора, преминаващия в момента влак, удря автомобила.
Движението на влаковете в района е било прекъснато. След приключване на следствените и разследващи действия от страна на полицията и НКЖИ, влакът е продължил по направление след престой от 78 мин. Движението е възстановено.
НКЖИ призовава водачите на МПС да спазват правилата при пресичане на жп прелез, за да бъдат избягнати подобни инциденти.

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция „Фокус“ е задължително!


автомобил – Google News

Коментирай