Продават медицински картони на Шумахер


Още по темата Шумахер е излязъл от коматаПреди 7 дни Съпругата на Шумахер: Моля, оставете лекарите и нас на мира07.01.2014 Михаел Шумахер със сериозна, но не опасна травма на главата след падане от ски29.12.2013 Медицински картони на легендата от „Формула 1“ Михаел Шумахер са обявени за продажба, съобщи мениджърският екип на пилота и седемкратен световен […]

Още по темата

  • Шумахер е излязъл от комата
    Преди 7 дни

  • Съпругата на Шумахер: Моля, оставете лекарите и нас на мира
    07.01.2014

  • Михаел Шумахер със сериозна, но не опасна травма на главата след падане от ски
    29.12.2013

Медицински картони на легендата от „Формула 1“ Михаел Шумахер са обявени за продажба, съобщи мениджърският екип на пилота и седемкратен световен шампион.

Все още не е ясно дали въпросната документация е истинска, заяви неговият говорител Сабине Кем, цитирана от Си Ен Ен.

Според нея обаче тя „със сигурност е откраднала“ и предупреди, че ще бъде предявено криминално обвинение, ако „конфиденциалните документи“ бъдат купени или публикувани.

„От няколко дни откраднати документи и данни се предлагат за продажба. Продавачът твърди, че това е медицинско досие на Михаел Шумахер. Не можем да преценим дали тези документи са истински. При всяко положение те са откраднати. Вече докладвахме за кражбата. Властите са се заели със случая“, категорична е Кем.

Медицинските файлове са конфиденциални и е забранено купуването или публикуването на такъв тип информация, казва още Сабине Кем.

Шумахер изкара няколко месеца в изкуствена кома в болницата в Гренобъл, след като на 29 декември претърпя падане със ски във Френските Алпи и получи тежка мозъчна травма. На 16 юни стана ясно, че състоянието на 45-годишния германец се подобрява и е преместен в съзнание в Университетската болница в Лозана.


VESTI.bg

Отбелязано с:  

Коментирай