Предлагат хотел на 4 колела в Лондон


Мария Генчева | юни 29, 2012 | Коментари 0 Шофьор на лондонско такси превърна колата си в малък хотел, за да припечели допълнително покрай Олимпийските игри това лято, съобщи в. „Дейли телеграф“. „Хотелът“, който предлага Дейвид Уикс, струва 50 британски лири на нощ и може да приюти един човек. В него има матрак от мемори […]

Шофьор на лондонско превърна колата си в малък хотел, за да припечели допълнително покрай Олимпийските игри това лято, съобщи в. „Дейли телеграф“.

„Хотелът“, който предлага Дейвид Уикс, струва 50 британски лири на нощ и може да приюти един човек. В него има матрак от мемори пяна, възглавница и завивки, както и нощна лампа, завеси и дори плюшена играчка за уют. Има дори малък хладилник, захранван от слънчеви батерии, радио и iPad, а при поискване могат да бъдат предоставени и сгъваеми столове и маса.

За гостите на хотела обаче има и някои условия. „Стаята“ не е достъпна през деня, тъй като тогава Уикс работи с автомобила си. Наемателите могат да ползват колата само вечер като предварително се разберат с Уикс къде да им я остави. Един от вариантите е пред неговата къща. Това е и най-удобният вариант, тъй като в „хотела“ няма тоалетна, а Уикс разрешава да се ползва тази в двора му.

Уикс обяснява, че стигнал до идеята за такси-хотел, след като научил правилата за таксиметровите шофьори по време на Олимпиадата. Те няма да могат да ползват специалните платна за движение по улиците, отделени само за пътувания, свързани с игрите, и ще се наложи да минават през останалия натоварен трафик. По тази причина се очаква сериозен отлив на туристи от тях.

Публикувано в : Без категорияИнтересно

Тагове:


Инстрейд Застрахователен брокер

Отбелязано с:  

Коментирай